LANGRENN

Foto: Roland Richter/NTNUI (CC BY 4.0)

Langrenn Student-NM

Normaldistanse

Hvor: Nilsbyen 

Når: Torsdag (15:00-17:00)

Klasser: Damer & Herrer  

Distanser: 5/10 km  

Stilart: Skøyting  

Regler: Norges Skiforbund  


NTNUI Langrenn har gleden av å invitere deg til en av de mest tradisjonsrike SL-konkurransene, nemlig normaldistanse. Rennet avholdes i Nilsbyen, og distansene blir 5 og 10 km for damer og herrer i morsomme løyper. Rennet avholdes i stiltarten skøyting, og vi kan love god stemning, flotte forhold og skikkelig lavterskel!  


Sprint

Hvor:  Nilsbyen

Når: Fredag (15:00-16:30) 

Klasser: Dame & Herrer  

Distanser: Sprint  

Stilart: Klassisk  

Regler: Norges Skiforbund  


SL-sprinten skal arrangeres snøfylte Nilsbyen! Her blir det en lett og rask runde. Rennet går som en normal sprint med løype på ca 1,2 km, samt prolog, kvartfinale, semifinale og finale. Stilart er klassisk, og vi gleder oss skikkelig til å kåre en Student-Norgesmester i Trondheims morsomste løyper!  


Studenterfemmila

Hvor: Studenterhytta

Når: Lørdag (10:00-15:00) 

Klasser: Damer & herrer  

Distanser: 30/50 km 

Regler: Norges Skiforbund  


Endelig er Studenterfemmila tilbake, og med det inviterer Langrennsgruppa igjen til verdens eneste femmil med intervallstart og runder på 25 km. Guttene går to runder, jentene går én runde, og vi lover en knallfin tur i Bymarka med start og mål i Rustadrenna/Studenterhytta. Ved runding/ målgang blir det tradisjonell servering av skikkelig femmilsmat, der du kan vente deg både koteletter, lefser av alle slag, kaffe, vørterøl og tam brus.   


Studenterfemmil er for alle som liker ski, og er overkommelig for de aller fleste. Her tar man seg god tid, blir skikkelig sliten og nyter godfølelsen etter målgang.  


Kontaktperson:

Thomas Meinicke, thomas.meinicke@ntnui.no

Mellomleder fra SL: 

Lorang Strand, lorang.strand@ntnui.no 

Langrenn - Informasjonsskriv.pdf