OVERNATTING

Skoleovernatting 

Skoleovernatting under Studentlekene Trondheim 2023 vil skje på Hoeggen skole. Skolen ligger i bydelen Nardo, et lite stykke utenfor sentrum, med gode bussforbindelser. Hoeggen skole ligger her


Overnattingstilbudet koster 400 kr og kan kjøpes ved påmelding. Overnattingen vi tilbyr er i klasserom og gjelder fra onsdag til søndag. Det er vi som fordeler deltakere på ulike rom og vi vil, så langt det lar seg gjøre, fordele deltakere som er på samme lag på samme rom.


Enkel frokost er inkludert i overnattingen, og tilbys fra torsdag morgen til søndag morgen. Dersom du har spesielle allergier, ønsker vi at det blir opplyst om under påmeldingen, slik at vi kan sørge for at alle får mat de kan spise.


Utøver må selv stille med madrass og sovepose. 


Man kan ankomme skolen tidligst onsdag klokken 15:00. Utsjekk fra skolen er senest klokken 12:00 på søndag.

Hotellovernatting

Book overnatting på Thon Nidaros under Studentlekene.

Dersom du vil bo sentralt og på et Thon-hotell der mange andre deltakere bor kan du og ditt lag få reduserte priser på Thon Nidaros ved å benytte dere av Norges studentidrettsforbund sin lukrative avtale. Da booker du via denne lenken. 

Har du allerede booket på et Thon-hotell i Trondheim får du rabatt om du oppgir rabattkoden TH111422 i resepsjonen ved ankomst!

Spørsmål?

For øvrige spørsmål i forbindelse med overnatting, kontakt sl-logistikk23@ntnui.no