BLI FRIVILLIG

Bli en del av et av Norges største idrettsarrangement!

Kjenner du på et engasjement og en interesse for å bli en del av norsk studentidrett. Er du på utkikk etter utfordringer, inspirasjon, læringsarenaer, erfaring, nye venner og en opplevelse for livet?

Da bør DU bli frivillig i studentlekene!    

Som frivillig er du med på å forme studentlekene (SL), og du er med på å bygge opp et av norsk studentidrett største flaggskip. Som en del av teamet vil du knytte vennskap på tvers av idretter, studier, alder og bakgrunn. Du vil få unik erfaring fra et av Norges største idrettsarrangement. Du lærer å jobbe under press og sammen med alle andre i SL-teamet er du med på å skape fantastiske idrettsøyeblikk, idrettsglede og minnerike opplevelser for over 2000 studenter.

Det er en unik mulighet til å få innsikt i hvordan store arrangementer planlegges og gjennomføres. Du vil få et verv som gjør seg svært godt på CV, og du får sjansen til å vise Trondheim, NTNUI og Studentlekene fra sin absolutt beste side.

Ikke la denne sjansen gå fra deg, SL2023 trenger DEG og DITT engasjement.


BLI MED PÅ LEKEN, DA VEL!


Ved spørsmål:

kontakt: sl@ntnui.no


Åpen stilling

Funksjonær

Er du gira på å være en del av Studentlekene, men ikke ønsker altfor mye ansvar. Da kan åpen stilling være noe for deg. Her blir du en del av Studentlekene, men har en mye friere stilling. Du vil her få muligheten til å velge litt selv hva du ønsker og har tid til å være med på, samt bidra i ulike arbeidsoppgaver. Eksempler på oppgaver kan være funksjonær på en dagsaktivitet, bankett eller åpningsseremoni, brann- og nattevakt på skole, hyggefunksjonær, bistå i akkreditering og mye mer.