BLI FRIVILLIG

Bli en del av et av Norges største idrettsarrangement!

Kjenner du på et engasjement og en interesse for å bli en del av norsk studentidrett. Er du på utkikk etter utfordringer, inspirasjon, læringsarenaer, erfaring, nye venner og en opplevelse for livet?

Da bør DU bli frivillig i studentlekene!

Som frivillig er du med på å forme studentlekene (SL), og du er med på å bygge opp et av norsk studentidrett største flaggskip. Som en del av teamet vil du knytte vennskap på tvers av idretter, studier, alder og bakgrunn. Du vil få unik erfaring fra et av Norges største idrettsarrangement. Du lærer å jobbe under press og sammen med alle andre i SL-teamet er du med på å skape fantastiske idrettsøyeblikk, idrettsglede og minnerike opplevelser for over 2000 studenter.

Det er en unik mulighet til å få innsikt i hvordan store arrangementer planlegges og gjennomføres. Du vil få et verv som gjør seg svært godt på CV, og du får sjansen til å vise Trondheim, NTNUI og Studentlekene fra sin absolutt beste side.

Ikke la denne sjansen gå fra deg, SL2023 trenger DEG og DITT engasjement.


BLI MED PÅ LEKEN, DA VEL!


Ved spørsmål:

kontakt: sl@ntnui.no


Arrangement

Vi ser spesielt etter:

Dagsaktiviteter

Gjennom hele arrangementet vil det være ulike tilbud som deltakere kan delta på. Din oppgave blir å planlegge for lavterskeltilbud og dagsarrangementer.

Seremonier

Din jobbe vil være planlegging av seremonier som forgår under lekene, blant annet åpningsseremoni som kickstarter hele arrangementet.


Logistikk

Vi ser spesielt etter:

Overnattingsansvarlig :

Hovedoppgaven er å være bindeledd mellom logistikk-komiteen og Hoeggen skole, og å organisere overnattingen for deltakerne.

Kiosk/mat-ansvarlig:

Hovedoppgaven er å organisere kiosksalg på ulike arenaer og frokost for deltakere som skal sove på skole.

Sponsorgruppa

I sponsorgruppen får du mulighet til å utvikle bekjentskaper med både medstudenter og bedrifter. Hovedoppgaven vår er å inngå sponsorsamarbeid på vegne av Student Lekene. Dette kommer til å bli utrolig lærerikt og spennende!

Vi ser spesielt etter:

Hovedsamarbeidsansvarlig

Som hovedsamarbeidsansvarlig er oppgaven å være et kontaktpunkt mellom hovedsamarbeidspartner og SL23. Dette gjør at du får knyttet et sterkt bånd til hovedsamarbeidspartner(e). Innenfor dette kan arbeidsoppgavene variere en del, slik at ønskede kvaliteter er samarbeidsvilje og serviceinnstilling.

Samarbeidsansvarlig

Som samarbeidsansvalig vil du være i kontakt med mange ulike bedrifter. Arbeidsoppgavene kan variere i fra større kontraktsinngåelser til å hente et gavekort hos en eksisterende partner. Ønskede kvaliteter er positiv utstrålig og at du trives med å jobbe med mennsker.


Sport

Vi ser spesielt etter:

Teknisk ansvarlig (TA): Som TA får du et unikt innblikk i og stor påvirkningskraft i hvordan konkurranser for akkurat denne idretten fungerer. Som TA er dine oppgaver å sende ut invitasjoner til studentidrettslag for idrett. Lage budsjett og kampoppsett, leie utstyr, finne dommere/sekretariat og oppdatere resultatlister. Idrettene vi søker TA for er:

  • Cageball

  • Amerikansk fotball

  • Koiefemkamp

  • Beach-volleyball


Informasjon

Vi ser spesielt etter:

Grafisk

Din oppgave vil være å utformer flyers og design til Studentlekene.

SoMe

Du er ansvarlig for alt av oppdatering på sosiale medier som Instagram og Facebook.

Web

Du vil holde Studentlekene sin hjemmesiden oppdatert til en hver tid.

Rekruttering

Vi ser spesielt etter:

Blesteansvarlig: Å bleste handler om å skape MASSE oppmerksomhet rundt Studentlekene. Med hjelpemidler som bl.a. sosiale medier, stands og stunts blir det din oppgave å sørge for at hele Norge får høre om Studentlekene i Trondheim!


Frivillighetskoordinator: Som frivillighetskoordinator har du ansvar for at alt som skjer under SL har nok frivillige, lage vaktliste og kommunisere med de frivillige.